Kilpailun säännöt

HK CAMPING, KUITTIKAMPANJAN SÄÄNNÖT

Kilpailuaika

Kampanja-aika on 20.4.2021–29.7.2021.

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää HKScan Finland Oy, Y-tunnus 1951458-9 (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Kilpailun palkinto

Kilpailun pääpalkintona on Urban Plus -luokan matkailuauto viikoksi käyttöön. Arvomme palkintoja kaksi (2) kappaletta. Palkinto on arvoltaan noin 1300 euroa. Voittaja vastaa itse auton noudosta ja palautuksesta, polttoainekuluista palkintoviikon aikana, eikä palkintoa voi vaihtaa rahaksi.

Voittajan valinta, arvonta ja osallistuminen

Kampanjassa mukana ovat HK Camping -makkarat. Kilpailuaikana HK Camping grillimakkara 400g  pakkauksessa on QR-koodi, joka ohjaa kampanjasivulle hkcamping.fi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää HK Camping® tuotteen (HK Camping grillimakkara 400g, HK Camping grillimakkara Kuuma jalopeno 360g tai HK Camping Burger makkarapihvi 300g) ostamista, ostokuitin lataamista kilpailusivulle ja täyttämällä yhteystiedot.  Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

  1. palkinto arvotaan 30.6.2021 ja auto on käytössä 12.-18.7.2021. välisen ajan.
  2. palkinto arvotaan 30.7.2021 ja auto on käytössä 9.-15.8.2021. välisen ajan.


Voittajan on säilytettävä kuitti, jolla on osallistunut kilpailuun. Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

Kysymykset kilpailuun liittyen voi lähettää osoitteeseen kampanja2021@johdin.fi

Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Voittajaan otetaan yhteyttä arvonnan jälkeen henkilökohtaisesti ja sovitaan auton luovutuksesta. Voittaja noutaa ja palauttaa auton Hyvinkäälle, osoitteeseen Avainkierto 15. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen päivän aikana, arvotaan uusi voittaja.

Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajan nimeä tai muita henkilötietoja ei julkaista.

Järjestäjän vastuu

Kilpailun Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun Järjestäjän vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei ole vastuussa teknisistä ongelmista johtuvista osallistumisesteistä. Järjestäjä maksaa arpajaisveron voitoista.

Erityisehdot

Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä milloin tahansa.